Joghurtos-tejszínes őszibarackleves
2009. március 23., hétfő
Hozzávalók:
- 1 doboz őszibarack befőtt,
- 1 nagy doboz natúr joghurt,
- 1 doboz tejszín
(én főzőtejszínből csináltam), - vaníliás cukor,
- csipetnyi fahéj.
(Hoffmann Gigi receptje)
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát, fahéjat és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom, mert én szeretem a darabokat is. Ha valaki nem, akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.
jól behűteni, és aki szereti tejszínhabbal díszíteni.